הדברת מזיקים בפתח תקווה החל מ-360 ₪ לדירה, עם אחריות בכתב. גור הדברות מגיעה לכל שכונה בעיר, מכפר גנים ועד אם המושבות. דקל גור, מדביר מוסמך ברישיון 2031 מהמשרד להגנת הסביבה, מטפל בג'וקים, נמלים, חולדות, עכברים, צרעות ופשפשי מיטה מאז 2007. מעל 740 ביקורות בגוגל בציון 5. טלפון: 054-3964646, זמינים 24 שעות, כל ימות השבוע.
בדף הזה:
בפתח תקווה אנחנו פוגשים חמישה מזיקים עיקריים. תיקן גרמני — ג'וק קטן וחום במטבח, מאחורי המקרר ובארונות. תיקן אמריקאי — ג'וק גדול שעולה מהביוב, נפוץ בבניינים הוותיקים במרכז העיר ובחדרי אשפה. נמלים — שיירות במטבח ובמרפסת, מתגברות באביב ובקיץ. חולדות ועכברים — בחצרות, בחדרי אשפה, ליד אזורי התעשייה ובשכונות שגובלות בשטחים פתוחים. פשפש המיטה — בדירות שכורות ובדירות שעברו דיירים.
בקיץ מצטרפים יתושים בחצרות ובמרפסות, בעיקר בשכונות הקרובות לירקון, וצרעות שבונות קן בתריסים ובגגות. בחורף פחות ג'וקים ויותר חולדות שמחפשות חום. הזיהוי הנכון של המזיק קובע את הטיפול — ג'וק גרמני ואמריקאי לא מטפלים באותה שיטה. לא בטוחים מה יש לכם? שלחו תמונה בוואטסאפ ל-054-3964646 ונזהה בחינם.
פתח תקווה היא "אם המושבות", והיא גדלה ממושבה חקלאית לעיר של מעל 250,000 תושבים. השילוב הזה מזמין מזיקים: בניינים ותיקים במרכז העיר ובשעריה, בנייה חדשה בכפר גנים ובאם המושבות, אזורי תעשייה גדולים בקריית אריה, בסגולה ובקריית מטלון, ושרידי פרדסים ושטחים פתוחים בשוליים.
הירקון בצפון העיר מביא לחות, וזה טוב ליתושים ולנמלים. מפעלים, מחסנים ומסעדות באזורי התעשייה הם מקור מזון קבוע לחולדות, ומשם הן עוברות לשכונות המגורים הסמוכות. עבודות הרכבת הקלה והבנייה החדשה מזיזות אוכלוסיות של מכרסמים משטח פתוח לתוך חצרות. ובסתיו, כשהטמפרטורה יורדת, מכרסמים נכנסים לדירות קרקע ולמחסנים. בבניינים משותפים אנחנו ממליצים על ריסוס שנתי של חדר האשפה ופתחי הביוב.
טיפול בדירה רגילה לוקח 30–60 דקות. חוזרים הביתה אחרי שעתיים (פשפש המיטה — אחרי שש שעות).
כך נראית עבודה שלנו: חולדה שניסתה להיכנס לדירה בפתח תקווה דרך החלון — דקל גור, גור הדברות.
| מה מדבירים | מחיר |
|---|---|
| ג'וקים או נמלים — דירת 2–3 חדרים | 360–370 ₪ |
| ג'וקים או נמלים — דירת 4–5 חדרים | 380–420 ₪ |
| בית פרטי (קרקע + חצר) | 500–800 ₪ |
| ריסוס בניין — 3 עד 8 קומות (חדר מדרגות, אשפה, ביוב) | 460–660 ₪ |
| חולדות ועכברים | החל מ-460 ₪ |
| צרעות — סילוק קן | החל מ-420 ₪ |
| כיני יונים | החל מ-380 ₪ |
| פשפש המיטה | 700 ₪ לחדר (אחריות שנתיים) |
| יתושים — חצר | 500–800 ₪ |
המחיר כולל הגעה, טיפול ואחריות בכתב. מה מייקר: נגיעות כבדה, בית גדול עם חצר, וטיפול בכמה מזיקים יחד. דיירי בניין שמזמינים ריסוס משותף מקבלים 20% הנחה על טיפול בתוך הדירה. המחירון המלא של גור הדברות.
אנחנו מגיעים לכל שכונה בעיר: מרכז העיר, כפר גנים א'–ג', אם המושבות, נווה עוז, שעריה, הדר גנים, עין גנים, כפר אברהם, נווה גן, רמת ורבר, יוספטל וקריית מטלון. בבניינים הוותיקים במרכז ובשעריה רואים יותר תיקן אמריקאי מהביוב וחולדות ליד חדרי אשפה. בבנייה החדשה בכפר גנים ובאם המושבות — תיקן גרמני במטבחים ונמלים במרפסות. בבתים הפרטיים ובשכונות שגובלות בשטח פתוח — מכרסמים בחורף וצרעות בקיץ.
שלוש עבודות מהשנה האחרונה בפתח תקווה:
מרכז העיר — דירה, חולדה. הדיירים ראו חולדה מנסה להיכנס דרך החלון. הגענו באותו יום, סגרנו את נקודת הכניסה והצבנו תחנות פיתיון סגורות, בטוחות לילדים ולחיות. הסרטון מהעבודה הזאת נמצא למעלה בדף. טיפול במכרסמים — החל מ-460 ₪, אחריות בכתב.
אם המושבות, רחוב זכרון יעקב — דירה, תיקן גרמני. ג'וקים קטנים וחומים במטבח, מאחורי המקרר ובארונות. הטיפול: פיתיון ג'ל בהדברה ירוקה בכל נקודות הקינון, בלי ריח ובלי לפנות את הבית. החל מ-360 ₪, אחריות בכתב.
בילינסון, רחוב הלימון — דירה, נמלים. שיירות נמלים במטבח. איתרנו את מסלול הכניסה וטיפלנו בפיתיון ג'ל שהנמלים לוקחות לקן. חוזרים הביתה אחרי שעתיים. החל מ-360 ₪, אחריות בכתב.
הדף הזה הוא הדף הראשי שלנו לפתח תקווה. מידע ממוקד לפי מזיק: הדברת ג'וקים · הדברת נמלים · הדברת חולדות · הדברת פשפש המיטה · הדברת צרעות.
לבתי עסק בפתח תקווה — מסעדות, מחסני מזון, משרדים בקריית אריה ובקריית מטלון וחנויות במרכז — אנחנו מציעים ביקור חד-פעמי או חוזה תחזוקה חודשי, החל מ-400 ₪ + מע"מ. בכל ביקור: בדיקה, טיפול, ודוח כתוב לתיק הרישוי.
לוועדי בתים: ריסוס שנתי של חדר המדרגות, הלובי, חדר האשפה, פתחי הביוב וארונות החשמל, 460–660 ₪ לבניין לפי מספר הקומות. דיירים שמצטרפים לטיפול בדירה באותו יום מקבלים 20% הנחה. פרטים: הדברה לעסקים.
הדברה ירוקה היא פיתיון ג'ל או תכשיר על בסיס פירתרואידים ברעילות נמוכה לאדם ולחיות. היא מתאימה לרוב הדירות, ובמיוחד לבתים עם ילדים, תינוקות וחיות מחמד. אין ריח, לא צריך לפנות את הבית לזמן ארוך. המחיר זהה להדברה רגילה — 360 ₪ לדירה.
ריסוס רגיל נדרש כשיש נגיעות כבדה, בביוב ובחדרי אשפה, או במבנים מסחריים. גם אז החומרים מאושרים על ידי המשרד להגנת הסביבה. בשיחה הראשונה אנחנו אומרים מה מתאים למקרה שלכם. עוד על הדברה ירוקה.
"שרות מקצועי, אדיב, דיוק בזמנים פשוט מושלם. ממליצה מאוד."
— ליאת ח., פתח תקווה, יוני 2026
"מומלץ בחום! ענייני, מקצועי ומסודר! והתוצאה מדברת בעד עצמה — הבית ללא עכברים סוף סוף!"
— ילנה ס., דצמבר 2024
"מדביר מאוד נעים ומקצועי. כל שנה אני מזמין אותו להדברה מונעת בבניין ובשוחות הביוב, וזה מוכיח את עצמו."
— יקי ט., מאי 2026
ביקורות לקוחות מפרופיל גוגל של גור הדברות — מעל 740 ביקורות, ציון 5.0.
גור הדברות · דקל גור, מדביר מוסמך, רישיון 2031 · מאז 2007 · 054-3964646 · זמינים 24 שעות, כל ימות השבוע.
גור הדברות הוקמה ב-2007 ומנוהלת על ידי דקל גור
הדברה ירוקה מקצועית ויעילה, לאחר בדיקה יסודית של המתחם הנגוע
ומנוהלת על ידי דקל גור
לאחר בדיקה יסודית של המתחם הנגוע
“גור הדברות” פועלת באישור המשרד לאיכות הסביבה, רישיון הדברה מספר 2031.
חשוב לציין – בגור הדברות תקבלו אחריות מקצועית מלאה. במקרה הצורך, במידה והבעיה לא נפתרה במלואה, נבוא שוב פעם לעשות הדברה בחינם!
נשמח להעניק לכם שירות מקצועי ואדיב – גור מדבירים באהבה.
נכתב על ידי דקל גור — מדביר מוסמך, רישיון 2031
בעלים ומדביר ראשי בגור הדברות. בעל רישיון מדביר מספר 2031 מטעם המשרד להגנת הסביבה. גור הדברות הוקמה ב-2007 ומנוהלת על ידי דקל גור, עם מעל 740 ביקורות בגוגל ואחריות בכתב על כל עבודה.
עודכן לאחרונה: 20/10/2026 · עוד על דקל וגור הדברות · 054-3964646